Van 1 Tkom-os előfizetéses sim kártyám, amit én használok, de nem az én nevemen van. Az eredeti tulajdonossal megszakadt a kapcsolatom, nem tudom merre van. Hogyan tudnám ezt a kártyát megszüntetni, vagy a nevemre iratni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 12:07
11/11 A kérdező kommentje:
9-es valaszolo,,nem tudom miben santitana ez a dolog!
Az eredeti tulajdonos a volt hazastarsam,,akit nem tudok elerni,mert nem tudom hol van a tartozkodasi helye!
Aszámláinkat egyébbként neten fizetem 1 ideje,,,és természetesen én fizetem,mert én használom!
De már nem szeretném használni,,illetve nem tudom használni,mert normál régi sim kártya,,nem jó az új készülekekhez,igy kidobott penz minden honapban az előfizetes fizetese!!!
Végülis nekem az is jó lenne,ha kapnék helyette meretre szabott kartyat,,de nélküle ez nem megy!
2018. aug. 16. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!