Megéri egy iphone 7 2018-ban?
Most nagyon jó áron tudnék újan beszerezni egyet (130ezerért), csak nem tudom, hogy érdemes-e még megvenni ezt a telefont.
Engem nem érdekel, ha nincs benne a legújabb, legtrendibb feature, csak egy megbízható, hosszútávon (3-4 év) használható nem-androidos telefont szeretnék (közel 7 év android használat után).
Megéri, és is 7 évig használtam droidot és nem azért váltottam, mert xar volt csúpán azért mert, minőségtelen telefonokat vettem sajnos Alcatel hát amire volt pénzem, és elegem lett, hogy a kamera lencse karcolódott így eladtam a 5,5" amoled tégkámat és 4" iphone melett döntöttem kamerában mindenben veri az összes telefonomat eddig.
SE tulajként mondom, hogy én is i7,i8 vagy a plusszok írányába fogok váltani csak az árak menjenek le 100e környékére.
Ja és a támogatottság se semmi i5 2012-es asszem 6 éves de még megkapja a ios 12-t na erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!