Lehet, hogy hülyeséget csináltam. Szerintetek mennyi pénzbe kerülhet ha msn-eztem a mobilomon? Panonos vagyok
Figyelt kérdés
Tegnap este, kivéncsiságból felmentem msn-re.. és hát kb 10 percig msn-eztem.. de talán még addig sem.. nagyon deága lehet?2010. jún. 17. 12:30
1/8 A kérdező kommentje:
ugye 1000 ft-nál nem több??? kérlek irjatok... fontos lenne...:(
2010. jún. 17. 12:32
2/8 anonim válasza:
Ha előfizus vagy akkor általába szokott lenni kb 50 mb adatforgalom ingyen.Az MSN 1000% nem használja el szóval így semmit nem fizetsz(De csak akkor ha van ingyen 50mb adatforgalmad!!). Ha pedig kártyás akkor se lehet több mint 1000ft.
3/8 A kérdező kommentje:
előfizetéses vagyok, de apunak és anyunak is és igy eggyütt vagyunk mámrint, egy számla jön mind a 3-unkéról...jó ez értelmes volt..:S remélem, hogy nem lesz sok a számla anyuék kinyirnak...:(
2010. jún. 17. 12:42
4/8 anonim válasza:
t-mobil ban nekem 4 perc volt 1300 ft, úgy ho pannonba is 1000 felett lesz
5/8 A kérdező kommentje:
baszuuuus...:( nem hiszem el, hogy lehetek ennyire hülye...:(:(:(:(:(:(:(:(:(
2010. jún. 17. 12:45
6/8 A kérdező kommentje:
nem lehetne valahogyan megtudni, hogy mennyi? neten nincs ilyen oldal ahogy leirják, h mi mennyi?? baszus tök ideges vagyok...:S miért nem gondolkodtam előbb...:(
2010. jún. 17. 12:49
7/8 anonim válasza:
Először is már telenor:D
Másodszor a Telenornál általában 32Ft/Mb
Mostmár csak annyit kéne megtudni mennyit "Mb"-ot emésztett fel a 10 perc msn.
8/8 anonim válasza:
igen sztem is 1000Ft felett lesz ha nincs ingyen 50mb adatforgalmad de nem azért ... hogyha már költséget csináltál a szüleidnek akkor miért nem fizeted ki a zsebpénzedből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!