Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade 3-as telefonom...

ZTE Blade 3-as telefonom töltés hatására néha meghülyül. Miért?

Figyelt kérdés

Nem sokszor, de párszor volt, hogy töltőn hagytam a telefont, és a működésében zavar állt be. Az idő ugyanannyi maradt, bár maga az óra működött, mert amikor az idő beállítása menüpontra mentem, ott jó időt jelzett, de a kijelző nem követte ezt az időt. Az ébresztő sem működött rajta. Próbáltam új telefonszámot beírni a telefonkönyvbe, és a beírt számokat, betűket sem jelenítette meg ott, ahol kéne. A hívásinfóban lévő számokat is elfelejtette. Be volt kapcsolva, és mégsem tudtak felhívni.

Egy idő (kb. 1 nap) után minden helyreállt magától.

Ez kizárólag akkor volt, amikor az akkumulátort töltöttem.

Nézegettem a neten a hibajelenségeit ennek a telefonnak, de nem találtam semmit.

Új telefont nem akarok venni, mert alig használom. Csak a kamera része az, ami néha kell a telefonáláson kívül, meg a viber, de viberezni is gépről szoktam, de ahhoz kell a telefonra is.

2018. jún. 26. 13:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!