Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Nokia5230,Samsung monte vagy lg ks360
2010. jún. 17. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Samsung Monte
2010. jún. 17. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
lg ks 360 (L)
2010. jún. 17. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Huh, hát az nagyon függ tőled.

Én a Samsungot alapból kilőném, mivel nincs sok jó tapasztalatom a márkával, illetve az egyik ismerősöm vett egy Monte-t, amit kipróbáltam, és nem cáfolt rá az előítéletekre.

Magamnak a Nokiát venném, de az akkor izgalmasabb, ha szereted bütykölni, kísérletezgetni vele...

Az LG meg egy divatosabb (csicsásabb) mobil, valszeg látványosabb kütyü. Emellett, ha sokat kell gépelned, akkor tutira ez a választás (és még egy mínusz a Samsungnak, egy kalap fos a bill.) Viszont az LG ellen szól, hogy nincs benne semmilyen GPS, ami a Nokiában van, szóval ha ez fontos akkor gondolj rá.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jún. 17. 11:51
 4/7 anonim válasza:
lg ks360
2010. jún. 17. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem halvány rózsaszín LG ks360-am van. Nagyon szeretem, csak ajánlani tudom!
2010. jún. 17. 11:56
 6/7 anonim válasza:

Itt mindháromról RÉSZLETES leírás,segít a választásban:

Nokia 5230:

[link]

LG ks360:

[link]

Samsung Monte:

[link]

2010. jún. 17. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nokia: A 3 közül ez a legjobb márka. Okostelefon. Van benne GPS. [nincs benne wi-fi]

Samsung: Van benne GPS. Van benne wi-fi. [ronda. nem valami jó telefongyártócég]

LG: Nem teljes érintőképernyős (?). Szép. [nem valami jó telefongyártócég.Egyáltalán nem okos]

[-ezek a hátrányok-]

2010. jún. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!