Milyen telefont vegyek 100-120 ezer forintig?
Egy Sony Xperia Z3 Compact telefont cserélnék le egy újabb telefonra. Túl nagy méretű telefont továbbra sem szeretnék. Nagyjából 5-5.2" legyen maximum.
Eddig két telefont néztem ki, de nem tudok dönteni. Az egyik a Samsung Galaxy S7 a másik pedig Sony XZ1 Compact.
Elolvastam a mobilarénás teszteket, de mégsem tudok dönteni.
Ami tetszik az XZ1 Compact-ban:
-Tetszik a négyszögletes alakja
-Sztereó hangszóró
-Erős hardver
-Meg fog jelenni rá az Android P is
-Xperia Keyboard (bár ez utólag külsős oldalról letölthető más, nem Xperia telefonokhoz is)
Ami tetszik a Samsung S7-ben:
-Az 5,1"-os mérete lehet kicsit megfelelőbb lenne
-Viszonylag erős hardver van ebben is
-Hátlapi szenzor (pulzus, véroxigénszint)
-Hiába 12 mp-es a kamerája, szép képeket csinál ez is
Néztem még az alap XZ1-et is, amiben már 5,2"-os full HD kijelző van, de emellé ugyanúgy 2700 mAh-ás akkumulátort szereltek. Nyilván így az üzemidő már nem lesz olyan jó, de tesztek alapján még ez is megfelelőnek számított.
Leginkább a véleményetek érdekelne a fent említett telefonokról. Ti melyiket ajánlanátok azok alapján, ami az egyes telefonokban tetszett nekem?
Esetleg ebben az árkategóriában tudtok hasonló telefont?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Ha ennyi pénzt rá szánsz akkor nézz szét a "kinatech.hu"
oldalon.
Ulefone power 3, vagy a 3S, vagy most jelent meg az Ulefone power 5.
A power 5 ára 74000 ft. Még ha nem tudnák eu szállitással hozni akkor is kijön vámmal együtt 110-ből.
De a 3 is nagyon jó ( 60000ft ) , brutál erős telefon.
Vagy pedig az Oukitel-nél is vannak szuper telefonok.
A K6, K10 is megéri a pénzt. Ezek sincsenek vámmal együtt se 100000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!