Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nekem miért nem ingyenes a...

Nekem miért nem ingyenes a facebook?

Figyelt kérdés
Felmentem a T-mobile oldalára, és megnéztem mi szükséges az ingyenes facebook szolgáltatáshoz. Kell egy net előfizetés.. azt írták jó a netstart is. Ezt megrendeltem magamnak.Küldtem smst a 1430 ra +NETSTART szöveggel. Ez oké.. beállítottam a netet a telómon. oké.. Elindítom a 0.facebook.com-ot, be is jön minden. Ezután mivel láttam fenn az oldalon, hogy nem szabad semmire sem kattintani mármint hivatkozásokra meg ilyenekre, ezért csak a főoldalon görgettem lefelé. Kiléptem megnézni, hogy tényleg nem-e vett le pénzt. Először alóban nem. Azután pedig felmentem mégegyszer. Kiléptem ismét és levett 13Ft-omat. Mostmár minden egyes belépésnél így történik.:( Mi lehet a baj?:( Kérlek segítsetek! Köszönöm!
2010. jún. 17. 07:39
 1/7 A kérdező kommentje:
*valóban. Elnézést elírtam..
2010. jún. 17. 07:40
 2/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom,hogy csak wifivel ingyenes
2010. jún. 17. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:
nem csak wifivel ingyenes, valóban ingyenes a T-mobile hálózatán a zérófacebook. Barátnőim is akiknek nincs wifi a telefonjukba ingyenesen tudnak fészbúkolni:D Ez a lehetőség, hogy csak wifivel működik KIZÁRHATOD!!! Bocs, hogy nem tudtam segíteni csak annyival, hogy wifi nélkül is működik ingyenesen.
2010. jún. 17. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez elég érdekes, de velem is hasonló dolog van.

Egyébként a 0.facebook.com-hoz nem kell semmilyen díjcsomag (99%). Nekem Domino vmi van, marha drága rajta a net, de a facebook ingyen megy, leszámítva a néhai botlásait :-)

Ugye tudod, hogy a képek, meg az egyéb ilyesmi dolgok nem ingyenesek.?

Ja, a 0.facebook.com nem működik wifiről, onnan m.facebook.com

2010. jún. 17. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
igen.. tudom, hogy a képek meg az ilyen linkek nem ingyenesek... csak a főoldalon megyek le megnézni ki mit írt ki... és valamikor levesz 13ft-ot=(
2010. jún. 17. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
mintha olvastam vna olyat, h ha belépsz telóról a facebookra, akkor csak nézni tudod az oldalt, ki mit írt az üzenőfalakra, de te nem írhatsz, nem tölthetsz fel, de lehet h már vh ezt meglehet oldani
2010. jún. 18. 09:49
 7/7 A kérdező kommentje:
nem írtam semmit az üzenőfalra.. semmit sem csináltam, csak görgettem lefelé.
2010. jún. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!