Milyen telefont ajánlanátok 50-70 ezer forint értékben?
Igazad van és köszi hogy leírtad.
Samsung galaxy J7-ről valakinek vélemény? Illetve Asus zenfone 4-ről?
Most ezeken gondolkozok. Vagy esetleg Lenovo telefonokról ha valakinek van tapasztalata, arra is kiváncsi lennék.
J7 nem a legjobb választás inkább hagynám.
Zenfone 4 igazából korrekt telefon de kicsit drága, annyiért Moto G6 Plus vagy Moto X4, de lehet még LG G6-t is kapsz annyiért.
Amúgy ennyi pénzért Xiaomi Redmi Note 5, Moto G6 is jó választás lehet, ill. a Mi A1 is.
Lenovo telefonok nagy része most Moto név alatt vannak.
Korrekt telefonok, nagyon jó összeszerelési minőség, szoftveres támogatás, ha az Alzától veszed a szervízháttér is csillagos ötös.(ott a Cseh Moto nagyon jól intézi az ügyeket)
Nekem lenovo vibe z2 prom volt.
Nagyon szerettem,szuper telefon volt.csodaszep kepeket csinalt.11 honaposan viszont egyik naprol a masikra megadta magat.
Szervizbe kerult,de alkatresz hiany miatt vegul az arat kaptam vissza.
Elotte volt lg g2-m,az olyan szinten melegedett,hogy szo szerint egetett a hatso gomboknal.vegul alig fel evesen kikapcsolt es mikor kihuztam a sim talcat vizes volt.pedig egy csepp viz nem erte.sikerult eloszor ultrahangos szaritassal helyrehozni,persze a garim ugrott.ra 1 honapjara ugyan ugy bevizesedett,pedig akkor sem erte viz.40 ezrembe fajt majd inkabb eladtam.
Asus t nezegettem en is mikor a lenovom meghalt,de az extremben ova intettek tole.mondjuk ennek mar 2 eve,lehet azota fejlodtek.
Samsungokrol tovabbra is az a velemenyem,hogy tularazott vackok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!