Van GPS de mégsem tud navigálni internetkapcsolat nélkül?
Azt hittem az okostelefon képes erre.
Most vettem. Van rajta GPS, be is van kapcsolva. De megsem tud útvonalat tervezni meg ilyesmik, ha kikapcsolom a wifit.
Persze,ahhoz telepiteni kell az offline térkêpet.
A megtervezett útvonal után " bal panel kihúz a térképen,"offline mód" mentése.
#2 nem megy neki se gyorsan, se lassan.
#1 köszi, de mi van ha nem fix útvonal kell, amit előre elterveztem? Azt hittem, ez is működik úgy mint a GPS, hogy hirtelen beirok neki kezdopontot és végpontot, az pedig tervez útvonalat.
A Google maps is képes offline navigációra, csak le kell tölteni hozzá offline térképet.
De pl. a Sygic, Osmand, Here wego, Maps.me is tökéletesen használhatóak offline navigációra.
A legjobb a Waze, és alig használ netet. A többi elvisz olyan utakra meg olyan kerülőkkel néha, hogy jajj. Még talán a Here a legjobb az offline és ingyenesek közül. Hetekig próbálgattam az összeset.
A Waze-zel kb fél órával rövidebb volt az út 180km-en. És alig használt netet. Jóval rövidebb utat számolt és ha valami gebasz van (pl teljes útzár) az úton, akkor azt jelzi, elterel és újra számolja az útvonalat és hasonlók. Az offlinenal meg ezt beszívod és belemész a dugóba, aztán a kerülőt is neked kell megtalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!