Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 300000/...

Milyen telefont vegyek 300000/350000ft értékben?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Tanácstalan vagyok jelenleg készülő telefon vásárlásban. Valaki tudna ajánlani valami tippet? Ha lehetne akkor indokot is írjon hozzá. Előre is köszönöm.

2018. jún. 21. 19:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Most szeptemberben jönnek az új iphoneok. Vàrd meg azt.
2018. jún. 23. 07:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Te normálatlan ! Há le írtam mit vegyél

Note 8,s9 vagy a +,iphone ×,Oneplus 6

Huawei mate 10,huawei p20 pro,huawei mate 10 Rs (ebben van 2 újjlenyomat olvasó a hátlapon és a kijelző alatt)

2018. jún. 25. 11:52
 23/24 anonim válasza:

Ha meghallgatnál szívesen egy IPhone felhasználót:

Samsung telefont, és bármilyen telefont, amely az android verzióját futtatja csak akkor vegyél, ha a hardver vívmányaira asszociálsz, amikor egy telefon tulajdonságairól kérdeznek. Ha neked az akkumlátor teljesítménye, a képernyő felbontása, és a telefon fizikai tulajdonságai a fontosak, akkor minden jóindulatommal tudom neked az androidos telefonokat ajánlani, hiszen (Samsungnál biztos) sokkal jobb képességekkel bírnak, mint egy IPhone.

Mindez IPhone-os szemszögből lényegtelen, hiszen az emberek nem azért vesznek IPhonet, mert 10 évig bírja az akksija, vagy mert 4k-ban lehet rajta filmet nézni, hanem a letisztult, egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, jól optimalizált Operációs rendszeréért. (IOS)

Ha engem kérdezel, akkor IPhone-t vennék, mert (gondolom te sem) nem pár hétre, hanem több évre veszek telefont. Kiemelendő továbbá, hogy az androiddal a gépeddel történő filemegosztás (gondolok itt zenére, filmekre, képekre, alkalmazásokra) sokkal egyszerűbb, mint egy IPhone esetében. Ha konkrét ajánlatot vársz:

Androidos telefonból én a Samsung galaxy a8-at venném, hiszen relative jó az akkuja, végre az s8 után jó helyre került az ujjlenyonatolvasó, még nincs rajta bixbi gomb (remélem jól írom), a középkategória csúcsmodellje, illetve a kamerája is több, mint jó. Illetve még ajánlanám a samsung legújabb csúcsmodelljét, az s9-et.

IPhone esetében pedig egyértelműen vagy a 7+-t 128 vagy 256 GB tárhellyel, vagy a 8+-t 256 GB tárhellyel ( a standart 7, és a 8-as kimaradtak a listából, mert az akkumlátoruk harmatgyenge.) AZ x-et NEM ajánlom, mert túl van árazva, és egyántalán nem éri meg azt a sok pénzt. Persze ha neked nem a pénz számít, sok rosszat nem tudok mondani az x-ről sem. Itt is hangsúlyos a több tárhely, hiszen mint tudni illik az IPhone-okat nem lehet memóriakártyával bővíteni. (A Samsung legújabb modelljeit azonban már akár 400 GB-os kártyával is bővítheted) FONTOS: AMEDDIG NEM PRÓBÁLTÁL IPHONE-T, ADDIG SAJNOS NEM KAPHATSZ TELJES KÉPET AZ APPLE TELEFONJAIVAL KAPCSOLATBAN. Sok sikert a választáshoz, és sok örömöt a telefonhoz.

2018. jún. 26. 01:28
 24/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a részletes választ. :)
2018. jún. 26. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!