Milyen telefont vegyek 300000/350000ft értékben?
Te normálatlan ! Há le írtam mit vegyél
Note 8,s9 vagy a +,iphone ×,Oneplus 6
Huawei mate 10,huawei p20 pro,huawei mate 10 Rs (ebben van 2 újjlenyomat olvasó a hátlapon és a kijelző alatt)
Ha meghallgatnál szívesen egy IPhone felhasználót:
Samsung telefont, és bármilyen telefont, amely az android verzióját futtatja csak akkor vegyél, ha a hardver vívmányaira asszociálsz, amikor egy telefon tulajdonságairól kérdeznek. Ha neked az akkumlátor teljesítménye, a képernyő felbontása, és a telefon fizikai tulajdonságai a fontosak, akkor minden jóindulatommal tudom neked az androidos telefonokat ajánlani, hiszen (Samsungnál biztos) sokkal jobb képességekkel bírnak, mint egy IPhone.
Mindez IPhone-os szemszögből lényegtelen, hiszen az emberek nem azért vesznek IPhonet, mert 10 évig bírja az akksija, vagy mert 4k-ban lehet rajta filmet nézni, hanem a letisztult, egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, jól optimalizált Operációs rendszeréért. (IOS)
Ha engem kérdezel, akkor IPhone-t vennék, mert (gondolom te sem) nem pár hétre, hanem több évre veszek telefont. Kiemelendő továbbá, hogy az androiddal a gépeddel történő filemegosztás (gondolok itt zenére, filmekre, képekre, alkalmazásokra) sokkal egyszerűbb, mint egy IPhone esetében. Ha konkrét ajánlatot vársz:
Androidos telefonból én a Samsung galaxy a8-at venném, hiszen relative jó az akkuja, végre az s8 után jó helyre került az ujjlenyonatolvasó, még nincs rajta bixbi gomb (remélem jól írom), a középkategória csúcsmodellje, illetve a kamerája is több, mint jó. Illetve még ajánlanám a samsung legújabb csúcsmodelljét, az s9-et.
IPhone esetében pedig egyértelműen vagy a 7+-t 128 vagy 256 GB tárhellyel, vagy a 8+-t 256 GB tárhellyel ( a standart 7, és a 8-as kimaradtak a listából, mert az akkumlátoruk harmatgyenge.) AZ x-et NEM ajánlom, mert túl van árazva, és egyántalán nem éri meg azt a sok pénzt. Persze ha neked nem a pénz számít, sok rosszat nem tudok mondani az x-ről sem. Itt is hangsúlyos a több tárhely, hiszen mint tudni illik az IPhone-okat nem lehet memóriakártyával bővíteni. (A Samsung legújabb modelljeit azonban már akár 400 GB-os kártyával is bővítheted) FONTOS: AMEDDIG NEM PRÓBÁLTÁL IPHONE-T, ADDIG SAJNOS NEM KAPHATSZ TELJES KÉPET AZ APPLE TELEFONJAIVAL KAPCSOLATBAN. Sok sikert a választáshoz, és sok örömöt a telefonhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!