Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 miért nem játszik...

Nokia 5230 miért nem játszik le néhány Nokia Video Manageres videót?

Figyelt kérdés
Átkonvertáltam vele egy kb. 700 megás videót úgy, hogy semmilyen beállításba nem nyúltam bele, azt viszi is, de aztán átraktam a minoséget a legnagyobbra, ill. véletlenul kihúztam az USB-kábelt, amikor a telefon USB-kulcsként volt a géphez kapcsolva, és hát, amilyen "ugyes" vagyok, még elotte, ki akartam venni a microSD kártyát, de hiába nyomtam meg, kicsit kiugrott, aztán nem lehetett kihúzni, csak visszatolni, nem tudom, mit nyomtam meg kozben, de nem tetszett nagyon a telefonnak. Szóval, ezek után hiába alakítok át néhány videót, vagy egyáltalán nem játsza le, vagy hang van, kép nincs, de más videókkal meg mukodik. Arra lennék kíváncsi, ezek a dolgok osszefugghetnek-e. Ugye nem tettem kárt a telefonban?
2010. jún. 16. 21:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!