Budapesten hol tudom felrakatni a már megvett üvegfóliát a telefonomra?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 09:58
1/8 anonim válasza:
rakd fel magadnak, vagy rakja fel az, aki eladta neked
szerinted ki rakná fel neked, nem kap érte semmit, ha meg véletlen ferde lesz, vagy szöszös, akkor sipákolnál neki
2/8 A kérdező kommentje:
neten rendeltem a fóliát, és kicsit drága ahhoz, hogy én bsszam el. és nem írtam, hogy ingyen várom a szolgáltatást.
értelmes válaszokat várok:)
2018. jún. 19. 12:52
3/8 anonim válasza:
"kicsit drága"
Ezek szerint rossz helyről rendeltél.
4/8 A kérdező kommentje:
minőségi fóliát akartam, nem pedig valami 500 ft-os aliexpresszes szart:)
2018. jún. 19. 16:08
5/8 anonim válasza:
az a minőségi fólia is aliexpressről van, csak szólok
a legtöbb magyarországi nagyker is olyan beszállítótól vásárol, akik aliról szerzik be
6/8 anonim válasza:
Nézz meg pár videót és fel tudod rakni magad is. Nem értem, miért vannak ettől így beszarva a népek... Persze, ha 5000-ért vetted a 700 Ft-s fóliát, akkor gondosan kell kezelni :)
7/8 A kérdező kommentje:
nézegettem már videókat, és ha minden kötél szakad, megcsinálom én. csak még sosem csináltam és nem szívesen rontanám el.:)
2018. jún. 19. 19:43
8/8 anonim válasza:
Èn sima Wishes fóliát vittem a WestEndbe vagy Árkádba (már nem emlékszem pontosan) valamilyen no name Iphone-s boltba. 500Ft-ért rakta fel a pasi kb. 1perc alatt. Fólia is kb 500Ft volt a 2db-os csomag. Iphone 8+-ra vettem, szóval nem ilyen olcsó telóra jó a sz*r is megoldásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!