Egy iPhone aktiválásához ha veszek egy SIM-kártyát de csak az aktiváláshoz használom (tehát a későbbiekben nem akarok rajta sem netezni, sem telefonálni), és nem fizetem ki a havi díjat a SIM-hez, akkor feleslegesen vettem meg a kártyát, mert letilt?
Miért vennél "előfizetéses" kártyát, ha nem használnád?
Vagy úgy gondoltad, hogy veszel előfizetésre egy telefont és nem fizeted se a telefon részletét se a havidijat?
Az nem fog működni, mert a telefont is letiltják és az egész szerződésbontási vagy nem tudom milyen költségeket behajtják rajtad. És az egész drágább lenne, mintha "megvennél" egy telefont.
"#4 a telefon már megvan, csak aktiválni kell, de a kártyám Pannonos, az új telefonba az nem jó, átvinni pedig már nincs idő, ezért keresek megoldásokat az aktiválásra:))))
"
Ezek szerint szolgáltató függő a telefon.
Megoldás: Veszel egy t-s "feltöltőkártyás" simkártyát és aktiválod. Nem kell feltöltened ha nem használod.
Aktiválás után az telefon elvan simkártya nélkül is.
(Mindegy lett volna, ha ipod touch-ot vettél volna. :d)
Egyébként miért nincs idő számhordozásra? Nem egy örökkévalóság. Akkor használhatnád telefonálásra és mobil internetre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!