Nem felháborító, hogy egy olyan csúcsminőségű gépen mint egy iPad nem lehet az appokat átnevezni, hogy 2018-ban egy ilyen alapműletere nem képes?
" a tök alapvető kérdésemre és elvárásolmra is mindenki azt mondja, hogy hülyeség"
Senki nem állította hogy hülyeség.
Csak azt, hogy nem felháborító amiről kérdeztél.
A válaszadókat nem háborítja fel, sőt, elfogadják a jelen állapotot és nem érzik szükségét a változtatásnak.
Ezért vedd fel a kapcsolatot az Apple céggel és a továbbiakban velük egyeztess a témában. Mi sajnos nem segíthetünk ezen.
"Ahogy látom a neten, az App store átlag árak fő kategóriákban 1 dollár, és az alattiak. Ennyit a reklám miatti kényelmetlenkedés és az "akinek van pénze majomra, legyen banánra is" problematika megoldásáról."
Egy példát mondtam, hogy milyen címkét akarhat használni az ember, de ezer másik oka lehget. Nem az a feladatod, hogy más fejében turkáljál, vagy megmondd hogy mire mennyi pénzt költsön. Nem biztos hogy pénzkérdés a dolog
"ez sok millió embert érint ténylegesen rosszul"
Fogjatok össze a sokmillió emberrel és követeljétek ki az Appletól hogy tegyen kedvetekre.
Minél inkább bizonygatod, annál inkább tűnik számomra is műbalhénak.
Ha már azt képtelen vagy megjegyezni, hogy milyen alkalmazások vannak a telefonodon akkor ott bajok vannak. Másrészt nem kell minden szart feltenni. Ráadásul elég ellentmondásos amiket írsz.
Időspórolásról írsz, miközben arra van időd, hogy alkalmazásokat nevezgess át. Az a bajod, hogy túl egyszerű, majd az, hogy bonyolítja az életed.
Nem, eszembe sem jutott még. Ha nagyon kategorizálni szeretnéd (bár arra van a kereső), akkor mappákba összehúzhatod ezeket.
Én mondjuk pontosan tudom, mi van az iPad-emen, és ami meg nem tetszik (pl. reklámoz), azt meg letörlöm a francba, nem odaírom, hogy reklámos...
Egy app-nak a fejlesztői adnak nevet. Mit szólnál, ha Téged akaratodon kívül átneveznének? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!