Jó telefon 100 ezer alatt?
Telefont szeretnek venni, lehetőleg 100 000 Ft alatt. Ami fontos lenne, hogy legalább 64 Gb belső tárhely, jó minőségű kamera, jó üzemidő.
ASUS Zenfone 5 Lite-ot néztem ki. Vélemény róla? Vagy valami más ajánlat?
Xiaomi telefonok között nézz szét!
Nekem redmi 4 van, igaz ez 16 gigás változat, és max 32-es van belőle, de nagyon jó. 38 ezer volt még tavaly. De biztos vagyok benne, hogy minden xiaomi jó választás.
Az ASUS Zenfone 5 lite-ot sajnos nem ismerem.
Xiaomi Redmi Note 5-öt ajánlom én is.. 66 ezer Ft körül van, gyorsabb mint a Zenfone 5...
De ajánlom a többi Xiaomit is, ár-érték arányban nem igazán jön hozzájuk másik ismertebb telefon.
Jó az Asus Zenfone 5 Lite is, de nem 85-ért hanem 50 ezerért...
A Redmi Note 5 az Asus Zenfone 5 vetélytársa ami 125 ezerbe kerül, nem a lite verzióé..., ezzel szemben a Xiaomi 65 ezer Ft körül van.
Ha még 100K+5-6 ezer belefér, akkor ha kisebb 5,15 colos telefon is megfelel, akkor
Xiaomi Mi6, ha nagyobb kell, akkor Xiaomi MI Mix 2 107 ezer, ha fontos, hogy 100k alatt legyen, akkor Xiaomi Mi 5s Plus 128GB, bár már több, mint 1,5 éves szinte akkori csúcsmodell, emiatt a mai napig megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!