Samsung S7 Vagy Huawei P10?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudok dönteni hogy melyik készüléket válasszam emiatt lennék kíváncsi saját tapasztalatokra a köznapi életből :) melyik bírná jobban hosszútávon ? Akkumulátor meddig bírja rendszeres használat mellett ? Kamera , milyen képeket csinál ? És bármilyen személyes tapasztalat érdekelne :)2018. jún. 16. 18:21
1/2 anonim válasza:
Nekem van egy s7-es, edge, csak ajánlani tudom.
És mondjuk december óra ígérték, de végre pár napja tényleg megjelent rá az android 8, már az van rajta.
Jó telefon, végülis jó vétel.
2/2 anonim válasza:
A Samsung kijelzője jobb, és valamennyire vízálló. A szintetikus sebességtesztekben nagyon közel vannak egymáshoz, de hétköznapi használatban, alkalmazások megnyitásakor a P10 érezhetően gyorsabb. Kamera minőség közel azonos. Üzemidőben az S7 annak ellenére jobb, hogy kisebb az aksija, de a P10 lényegesen gyorsabban töltődik fel. Nekem a P10 formája jobban bejön, kicsit könnyebb is, vékonyabb is. De ez szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!