Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230-ba mennyibe kerülne...

Nokia 5230-ba mennyibe kerülne egy új főpanel?

Figyelt kérdés

Volt egy Nokia 5230-asom, de mielőtt bármit tehettem volna rá/vele, vízbe esett, és tönkrement. Egy hétig használtam, azalatt is alig. A GPS miatt kellett volna. A szervíz készített képeket a belsejéről, ahol a korrodáció látható. Azt mondták, hogy főpanelcsere szükséges.

Ez megoldaná a helyzetet biztosan? Egy új főpanellel jól működne a telefon? Mert ha kétesélyes, akkor inkább veszek másikat...

Ti biztosan jobban értetek ehhez, ezért kérem a válaszaitokat, tanácsaitokat.

Esetleg ha tudtok jó, nem csillagászati árú telóról, amelyik GPS-es, akkor írnátok típust is?

Köszi mindenkinek előre is.

2010. jún. 16. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem annyiba lenne egy uj fopanel, hogy abbol mar uj telefont is tudsz venni... es legkozelebb jobban vigyazz ra
2010. jún. 16. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
mellesleg ugy tudom hivatalosan autoban gps-kent sem hasznalhato a mobil
2010. jún. 16. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi. nekem is mondták, hogy abból vehetek újat... Csak akkor ezzel mit csinálok? mert vaterán nem ment el. Pedig nem kértem sokat. Úgy gondoltam, akkor megfutom ezt a panelcserét.

Nem akarom autóban használni, külföldre megyek 6 hónapra, és arra az időre szerettem volna. De jó tudni erről, köszi ezt is :)

2010. jún. 16. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, a "főpanel csere" nem egy olcsó buli.

Az a baj, hogy eléggé kétesélyes a dolog, mivel lehet, hogy pl a kijelződ is tönkrement, vagy legalábbis annyira megsérült, h nem bírja sokáig. Akkor mehetsz azt is cserélni. Egyébként én kb 2 éve megfürdettem egy SE telefont, 3 napig szárítottam, de felgyógyult. Szóval lehet, hogy ez a csere megoldaná a dolgot, az is lehet, hogy nem. De ha gps kell, nézz körül, mert egész olcsón vannak már nem rossz kütyük (azért nehogy a legolcsóbb mp3 lejátszó méretűt vedd meg)

2010. jún. 17. 12:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

És milyen készülékeket ajánlanál?

Melyek azok a "mp3 lejátszó méretűek"?

2010. jún. 17. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
dobd ki, add le, szögeld ki a falra... en is jartam mar igy, de hat mit lehet tenni. tanulopenz.
2010. jún. 17. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, az volt: tanulópénz. Szerencsére jelentős kedvezménnyel vettem meg (üzleti előfizetés miatt), de a kedvezményem így is ugrott két évre. És hát oda a teló, amivel az elkövetkező egy évre sülve-főve együtt kellett volna lennünk... Egyébként nagoby fáj érte a szívem, mert meg voltam vele elégedve nagyon.

A vaterán megpróbáltam eladni, első körben nagyon jól ment a licit, el is kelt szép áron (már a körülményekhez képest), de a ynertes nem jelentkezett. kitettem mégegyszer, de akkor már nem pörgött a licit, bizalmatlanok lettek az emberek, hogy miért van kinn megint... Szóval az az amatőr nullás értékelésű szerencsétlen tönkretette az árverésem :)

Azért hátha kezdhetek vele valamit, nem kell a falra szögelni. :)

Köszi a választ.

2010. jún. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!