Le lehet tölteni apple készülékre másik árúházat?
Figyelt kérdés
Elégedetlen vagyok az appstore kínálatával. Androidos korszakomban is elégedetlen voltam ott aptiode-t hasznàltam a play àrúház helyett. Most már mindenem apple, az utolsó windovsos szàmítógéptől is megszabadultam. Már csak jobb kereső kell alkalmazások terén. Keresek jailbrake nélkül telepíthető alternatív aplikáció keresőt vagy árúházat. Akàr online is jó.2018. jún. 15. 10:45
1/6 anonim válasza:
Ami nincs, az nincs.
Nincs más választás, minthogy beletörődj: Te is egy Apple felhasználó vagy.
2/6 anonim válasza:
A szifon megvásárlásával elkötelezted magad az Apple mellett. Csak tőlük vehetsz, tölthetsz le bármit.
3/6 anonim válasza:
"Keresek jailbrake nélkül telepíthető alternatív aplikáció keresőt vagy árúházat. "
Ezt hamarabb kellett volna átgondolnod.
Már késő.
5/6 anonim válasza:
Végre van egy igazi doktorunk. Elmondanád milyen ügyekben kérdezhetünk tőled?
6/6 A kérdező kommentje:
Értem és #5: semmilyen, nem válaszolok csak kérdezek. Abból is olyant amit nem ismerek hogy létezik vagy sem.
2018. júl. 5. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!