Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
20 000 környékén nézelődtem az árukeresőn, van vagy 25féle 5"os telefon, azok közül választanék de egyik márkát sem ismerem (archos, iLike, goclever stb)
Netezni kéne, erre eddig egy 7"os Alcore tabletet használtam, azzal nagyon meg voltam elégedve
2018. jún. 14. 17:04
1/10 anonim válasza:
Ennyiért belépő szintet kapsz. Amelyik jobban tetszik, azt vedd.
2/10 anonim válasza:
Legyen benne legalább 2GB RAM és 16GB SD. Egyébként mindegy. Nekem személy szerint ez az iLike egész reszponzívnak tűnt és volt rajta ujjlenyomatolvasó is.
3/10 anonim válasza:
Ha meg vagy elégedve a 7"-os Alcore tableteddel netezés céljából, akkor miért akarsz telefont? Mire használnád a telefont, amire a tabletet nem tudod? (persze a telefonáláson meg az sms-ezésen kívül, amihez nyilván kétségkívül telefon kell)
4/10 anonim válasza:
A minimum, amit nem vágsz 2 nap után falhoz, az a Xiaomi Redmi 5A 2/16GB.
5/10 anonim válasza:
Nézz szét az Eustockon, találsz olcsó, jó telefonokat is.
6/10 anonim válasza:
20.000?
Max Nokia nyomógombos.
Okostelefont ennyiért szerintem felejtsd el.
7/10 anonim válasza:
A már említett Eustock-ról a Meizu M6-ot ajánlom. 3/32 GB, 33 ezer. Szerintem sokkal jobb, mint ezek a nevenincs telefonok.
8/10 A kérdező kommentje:
#3 A tabbal is tudtam mindent amit egy telefonnal, dual simes volt. Betört az üveg azért nem használom azt és azért szeretnék helyette telefont mert macerás volt zsebbe hordani és valami kisebb 5"körülit keresek.
A többieknek köszönöm a válaszokat, megy a zöld kéz.
Végül a Meizut rendeltem meg.
Még annyit, hogy tudnátok linkelni valami rá való tokot? Nem szeretném ha ez is bereccsenne
2018. jún. 14. 22:18
9/10 anonim válasza:
Mobiltokshop.hu-n tudsz hozzá tokot rendelni.
10/10 anonim válasza:
Amúgy jól döntöttél szerintem, nem fogsz csalódni a Meizu-ban. Nekem már a második ilyen márkájú telefonom van és nagyon jók, azért mertem ajánlani. Én jelenleg az M6 elődjét, az M5-öt használom és azon kìvűl, hogy kicsit alulméretezett az akksija, nincs vele baj: gyors, megbízható, nem akad, nem fagy le stb. Remélem, neked is tetszeni fog a telefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!