Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti s kaptok hetente sms-t...

Ti s kaptok hetente sms-t adategyeztetésről? Lehet hogy valamit nem jól csináltam?

Figyelt kérdés
Azért érdekes, mert én már egyeztettem, és mégis állandóan figylemeztetnek. Miért, amikor a rendszer tudja? Ti is kaptok sms-t úgy hogy már egyeztettetek?

2018. jún. 14. 11:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Telekom
2018. jún. 14. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Üdv.

Csak 1 alkalommal jött sms,és email is.

2 kártyámnál.

Telenor

Ha zavaró,hivja a telefonos ügyfélszolgálatot.

2018. jún. 14. 11:07
 3/6 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha valami adat nem egyezik, akkor személyesen kell bemenni?
2018. jún. 14. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Milyen adat nem egyezne?

Lakcím nem kell az adategyeztetéshez.

Bár a név vagy dátum elírás....,igaz.A telefonos online egyeztetést is el kell hogy fogadják!

" Hivását rögzitjük"....

2018. jún. 14. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is többször küldtek üzenetet, hiába csináltam meg online. Bementem az egyik üzletükbe és személyesen megcsinálták, azóta nem kapok. Jobb félni, mint megijedni alapon menj el és csináltasd meg.
2018. jún. 14. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Hetente kapod, és nem kerested fel az ügyfélszolgálatot? Gratulálok.
2018. jún. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!