Samsung Galaxy J7 előnyök és hátrányok?
Ilyen telefont szeretnék venni a közeljövőben, utána olvasgattam, de érdekelnének személyes vélemények és tapasztalatok is. Mindenre kíváncsi vagyok.
Illetve ha rendeltétek, írjátok meg, hogy honnan, és hogy megbízhatóak-e. Köszi!
Az első jó választ adott, a Samsungtól sokkal gyengébb mobilt kapsz ennyi pénzért, 16 GB a belső tárhelye, a ram 3 GB, ennyi pénzért kaphatsz egy Xiaomi Mi A1et is, ennyi pénzből a 64 GBos is kijön,4 GB ramal, dupla kamerával, tiszta Androidal, a Xiaomi Redmi Note 4 is jó, igaz abban csak 3 GB ram van, de még ez is megveri a J7 2017et.
A jobb szervízhálózat az előnye a Samsungnak, más semmi, több pénzért kapsz kevesebbet.
Menjél akkor vegyél egy sokkal gyengébb retket a pénzedért. Pontoz le és véletlenül se fogad el, ha az ember segíteni akar...
OFF vége
#1 és #4 vagyok
65 véleményt találsz a linken, illetve ismerősöm (aki ilyet használ) a kevés tárhelyre panaszkodik sokat.
Nem értem ezt a sok "végyél xiaomit".
Én is nem rég vettem samsungot (J3 2017) és iszonyúan nem érdekel hogy van jobb ebben az árban.Mindig samsungom volt,és soha nem hagyott cserben.És nem is hiszem hogy mert három ember azt mondja hogy xiaomi akkor azonnal adom is el a cuccot mert nekem az kell.
Ha eddig bevált a Samsung,és a relatíve kicsi (ebben viszont igaza van az előttem lévőnek) tárhelyes telefon.De ha neked elég 11-12 gb (kb ennyi lessz elérhető) akkor nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!