Telefonomba beletört a fül halgato mit csináljak?
Figyelt kérdés
Huawei telefonomba beletört a jack dugó mit csináljak most? Van valami ötlet hogy hogyan tudnám kiszedni. Vagy valami módszer mert ha benne marad az sem baj csak ha valaki hiv akkor vele csak kihangosítva tudok beszélgetni.2018. jún. 13. 17:47
11/12 anonim válasza:
A maradék fémrészhez lehet forrasztani huzaldarabot, hegyes pákával, forrasztási tapasztalattal, vagyis szakember kell hozzá.
Bár a friss törésfelület eleve jól forrasztható, egyébként a felcsiszoláshoz (ami szükséges a jó forrasztáshoz) hasznos tud lenni az elemes gravírozó, amit utóbbi időben fedeztem fel.
Kínából lehet rendelni, 2 AA elemmel vagy akkuval is működik, egy vagy két gravírozó fejet mellékelnek hozzá. Pár dolláros gagyi kis szerkezet, de elég hasznos tud lenni, sok esetben.
Ezt csak az érdekesség kedvéért írtam, nyilvános fórum lévén mások is olvassák a témákat, nem csak a kérdező, aki bizonyára nem szakember, mert akkor bizonyára nem kérdezne.
12/12 A kérdező kommentje:
Ma elmentem egy szervizbe azt mondták hogy 40e ft azt mondtam hogy nem köszönöm a telefontamat vetem 52e ft ért. Így elmentem haveromhoz kértem egy nagyon kicsi furoszárat befogtuk az oszlopos fúróba és olyan szépen kifúrta hogy csak na
2018. júl. 27. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!