Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem ciki hogy fiu vagyok es a...

Nem ciki hogy fiu vagyok es a mobilom pontosabban sony ericsson w595s aranysarga?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

De, szerintem irtó gáz!

Te nem tudtad, hogy manapság a társadalmi és szociális megítélés alapja a mobiltelefon színe?

2010. jún. 16. 15:15
 2/12 anonim válasza:
100%

nekem is olyan van és olyan színű... és fiu vagyok.

szard már le!

2010. jún. 16. 15:16
 3/12 A kérdező kommentje:
nekem is szar erzes
2010. jún. 16. 15:19
 4/12 A kérdező kommentje:
udw a klubban mar ketten vagyunk hehe
2010. jún. 16. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy van..

Miért lenne ciki amúgy??Istenem!

Az első csak hülyült..

A másodiknak meg igaza van:D

2010. jún. 16. 15:20
 6/12 A kérdező kommentje:
de csak azer kerdem aranysarga telefon wettem wolna ha lett wolna mas szinben
2010. jún. 16. 15:22
 7/12 A kérdező kommentje:
mien hulyeseget irtam az utolso kommentbe srry
2010. jún. 16. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne írj már w-t v helyett, annyira idegesítő már :@ különben is tök lányos... xD

Am mobilhoz visszatérve...szerintem nem gáz. Nincs benne semmi, ami kimondottan csajos :P

2010. jún. 16. 15:31
 9/12 A kérdező kommentje:
es a szin?
2010. jún. 16. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Az első vagyok:

Azon gondolkodom, értetted-e a hozzászólásomban a gúnyt és a lényeget. Úgy tűnik, nem. Akkor elmagyarázom: szerintem senkit nem érdekel, hogy milyen színű a telefonod.

Az csak egy mobil, egy élettelen, hétköznapi dolog, amit senki nem vesz észre. Azt sem figyelik, hogy milyen színű a pólód, annyira közömbös és megszokott dolog.

Senki nem a telefonod színe alapján fog téged megítélni; nem azért vagy jófej vagy paraszt, mert sárga a mobilod.

Ha valóban ennyire zavar téged a dolog, miért nem vettél más színben vagy más típusban? Nem az a ciki, hogy aranyszínű a telefonod, hanem hogy szerinted ez bárkire mélyebb negatív hatást tesz.

2010. jún. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!