Xiaomi Redmi 4X után milyen telefonnal lenne előrelépés?
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 4X(3/32-es verzió) telefonnal rendelkezem, és kérdésem lenne hogy újonnan 50-60.000Ft-os árkategóriában tudnátok e olyan telefont ajánlani, ami előrelépés lenne ehhez a telefonhoz képest?
Meg vagyok teljesen elégedve a mostanival is, mindene tökéletes, csak egyszerűen meguntam.
Szemezgettem a Redmi S2-vel, nem tudom megérné megvenni, lenne-e valami szemmel látható változás.
Arra, hogy milyen márka legyen, nincs kikötésem.
A lényeg nekem, hogy a kamerája elfogadható legyen(előlapi, illetve a hátlapi is), gördülékenyen fusson a rendszer.
Játékra nem igazán használom, ritkán, de akkor se egy PUBG-félével.
A 60.000 a tényleges maximum ár, sajnos nem tudok most többet kiadni rá.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Igen, néztem ezt is, köszi a válaszokat.
Esetleg egy 32GB Redmi 5 Plus, vagy a Mi A1?
Ezek is megfelelőek az igényeidnek. Szinte ugyan az, csak a Mi A1 használható stock Android-al.
Bár nem lesz annyira érezhető, mintha Redmi Note 5 64GB-t vennéd.
Értem persze, ezt gondoltam.
Esetleg ha az S2(32GB) és az A1 között kéne választani, akkor melyiket ajánlod/ajánlanátok?
A1 mellett a 4GB RAM, a hátlapi 12-12mpx kamera, illetve a rengeteg pozitív teszt szól, az S2 mellett pedig a 16mpx előlapi, viszont nem találtam csak 1-2 tesztet róla.
Nem látok a 64 illetve a 32GB-s verzió között bármiféle különbséget, a 32GB-t se tudom kihasználni, nem hogy a 64-et :D
Tehát az S2 és az A1 között az utóbbi jobban megéri.
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!