Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobiltelefont válasszak?

KexKeksz kérdése:

Milyen mobiltelefont válasszak?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni, hogy milyen telefont vegyek max 90.000 Ft árkategóriában. Jófogáson is nézegettem ilyen "újszerű" állapotban lévő mobilokat is, azok is szóba jöhetnek.

Segítetek a döntésben?

Előre is puszi!

2018. jún. 12. 18:27
 1/7 anonim válasza:
Ez egy elég kritikus kérdés, függ ez főleg attól, hogy a mobiltelefont mire szeretnéd használni, illetve az, hogy neked mi felelne meg. Nekem jelenleg egy Apple iPhone típusú telefonom van, ezt azért választottam, mert véleményem szerint az iOS megbízhatóbb, nem fagy le olyan gyakran, mint az Android - bár ez is márkafüggő, mert Android-alapú telefonból is vannak 90.000 forint környékén nagyon jók. Ha felsorolnád, hogy melyeket nézted ki, úgy talán könnyebben tudnánk segíteni.
2018. jún. 12. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Mely márkákra/típusokra gondoltál?

Igények a készülékkel kapcsolatban?

2018. jún. 12. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Főleg a közösségi oldalak használata az elsődleges célom (pl.: Facebook, Instagram, Snapchat, Viber)

Fényképezés sem lenne utolsó

Néztem a Samsung Galaxy A8 (2018)-at, a 32GB-os verzióját, illetve Huawei telokat nézegettem

Használt telefonok közül többet néztem, de talán ami megfogott az a Samsung Galaxy S6 edge plus

2018. jún. 13. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Huawei P20 Lite

Huawei Mate 10 Lite

Illetve az általad is említett Samsung Galaxy A8.

Ebben a kategoriábban (80-95e Ft) ezek a készülékek a legmegfelelőbbek számodra.

Bármelyiket is választod 2 évig biztosan nem fogynak el a képeségeik.

2018. jún. 13. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
(80-100e Ft)*
2018. jún. 13. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Xiaomi Redmi Note 5 64GB

Az üzemideje brutális (4000mAh akkumulátor kapacitás), mindet lehagyja ebbe a kategóriába.

2018. jún. 13. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek;)

Ment a zöld like

2018. jún. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!