Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mondanátok valami jó megoldást...

Mondanátok valami jó megoldást? Please

Figyelt kérdés

Kaptam ballagásra egy Samsung s5230-as telót.Nagyon örültem neki , de sajnos védőfólia nélkül kaptam meg.Mivel másnap indultunk oszt.kirándulásra ezért nem volt időm venni.Sajnos most itt az ára,van egy kib*szott nagy karc az elején + egy folt (ami nem jön le).Nagyon idegesít, mert így nem szép. Azt még hozzá kell tennem hogy a kirándulás alatt végig a pénztárcamban volt...és csak este vettem elő.

Ezért nem tudnátok ajánlani vmi módszert,trükköt, hogy eltüntessem azt a karcot,meg a foltot?

Előre is köszönöm !

2010. jún. 16. 14:03
 1/2 anonim válasza:
100%
2010. jún. 16. 14:39
 2/2 Jovanny ***** válasza:
Ilyet a vaterán is láttam, az egyszerűbb. Egyébként Samsung s5230 touch panel szöveg a google-be.
2010. jún. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!