Megéri 2018-ban egy iPhone 7?
Nem kell frissítgetni,és tökéletes
6s-em van és bírja ez is.Aksija sz@r ennyi igazából
4S-em van. 1 hónapja használom. Nem vagyok Facebookos, ezért nincs rajta se az, se Messenger.
IOS 9.3.5 fut rajta, a legutolsó frissítés. Gyors, nem akad, nem fagy le. Csak Viber van rajta ,ott tartom a kapcsolatot az ismerősökkel. Na, meg persze Youtube, és Telekom alkalmazás. 1 nap egyszer kell tölteni, este. Az előlapi kamera gagyi, szelfizősöknek nem jó, én csak is videótelefonálásra használom. A hátlapi viszont igen szép képet készít. Szóval, nem tudom mi gondod van az 5S-el, mert én a 4S-t is imádom.
Nagyon gyorsan bemelegszik. Télen is, de nyáron 1 perc használat után már forró a hátulja. Illetve az akksi sem már a régi.
Az iPhone 6s is van ugyanolyan jó, mint a 7? (elsőnek szól)
Mi a francnak vesznek az emberek 4-5 éves telefonokat?
Kérdező: az iPhone 7 még megéri, de 2016os telefon. Kb 4 éves koráig fixen jó lesz, de inkább vennék egy 8at, vagy egy olcsóbb telefont, ami nem döglik be másfél év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!