Szilagyierzsebet1965 kérdése:
Folyékony telefonvédelem vélemények? Próbáltad már?
Figyelt kérdés
Drágának tartom és nem mellesleg nem hiszek az ilyenekben! Vélemény tapasztalat?2018. jún. 11. 14:25
11/15 anonim válasza:
Ez valami vicc! Le woop is egy vicc biztos a tulaj vagy valamelyik bájgúnár alkalmazottja firkantotta ide! Bűntetlen pénzlehúzás rablás legalisan. Ha karcos lett akkor biztos "nem várta meg a 12 órát" vagy ha be törik akkor "hát ez nem ad 100% védelmet" elmondták kollégák is címszóval! De Nem! Ott fényzeik a jől betanitott Juliskák ez a varázslást! Követeltem vissza a pénzemet de semmi esély rá mert ez egy Auchanban papír bodega mögött értékesített jó esetben szemüveg törlő folyadék! Emberek Soha Nem szabad ilyen helyen vásárolni csak üzletben ahol lehet reklamálni 3 napon belül ahogy én is meg tettem, sajnos eredménytelenül!
12/15 anonim válasza:
Ó elfelejtettem megmondtam hogy balhét csinálok ha nem adja vissza a pénzemet, erre másnap már egy benga férfi értékesített a hostess mellett! De csak azt kívánom és bízom benne hogy teljesül hogy költse gyógyszerre de az se hasson Neki! Mocskos átverő banda
13/15 anonim válasza:
Semmi közöm a terméket gyártó cégekhez, forgalmazókhoz. Bekente az egész család a telefonjait, teljesen jó. Mondjuk egy fontos kérdést nem tárgyaltok, mégpedig, hogy az agy által elnyelt magasfrekvenciás sugárzást is nagy mértékben csökkenti, mivel fémes bevonatot képez. Lemértem, sugárzásméréssel foglalkozom. Nagyon ajánlom!
A fóliák nem árnyékolnak lószart se.
14/15 anonim válasza:
Ugyanígy valamelyik Auchanban vettek rá engem is, hogy csináltassam meg. Közel egy éve van a telefonom és tényleg nem törött össze, illetve nem is karcolódott meg a telefonom. Én teljesen meg vagyok elégedve vele, előtte viszonylag gyakran cserélgettem sajnos az üvegfóliákat, mivel hamar felnyomta a tok.
15/15 anonim válasza:
Ez egy ÓRBITÁLIS Kamu! Gumikulccsal karcolgatta a csaj a telefont hogy bizonygassa hogy jó a termékük! A saját kulcscsomómtól a lakat kulccsal kellett volna megküldenem az iphonját! Hagyjuk már... A telefon amit bekencézett A "Jolándá" a bodega mögött karcos lett 3 hét után! (Huawei P20 lehet erre nem hat a varázslat a kenőcsnek) A tabletről nem is beszélve ami ugye már másnap! Kíméljétek a pénztárcátokat és költsétek hasznosabbra vagy egy normális uvegfoliára mióta váltottam telefont nem ratyi 1000ftat hanem minőségi üvegfóliát vettem rá, a telefon tényleg biztonságban van és karcmentes!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!