Kaptam egy érdekes levelet a Telekomtól. Ezmiez?
Az info@telepacific.net e-mail címről kaptam egy igen érdekes levelet miszerint van 1315 Ft elmaradásom a Telekomnál. Hát ez nagyon érdekes volt, mert jelenleg is több mint 1500 Ft van rajta,és ha valami matt túllépem a keretemet a következő feltöltésnél mindig automatikusan levonják azt az összeget
Június 4-én érkezett a levél, és azzal fenyegetőztek, hogy ha 6-áig nem utalok, akkor automatikusan megszűnik az előfizetésem. Ez érdekes, mert a mai napig tudok telefonálni, de anno egy freemail-es postafiók címet adtam meg, amire jó ha 2 hetente egyszer ránézek
Szerintetek rossz vicc, csalás, vagy komolyan kell venni?
Szerinted a telekom hogy levelez veled, ha tartozásod van?
saját domainje alól (telekom.hu), vagy egy telepacific.net domainről, esetleg ha valóban tartozásod van, papír alapú ajánlott levébenn?
Ha megvan a válasz, meglesz a válasz a kérdésedre is.
Ezt olvasd el! Egyébként ha ilyen van, akkor a telekommal vedd fel a kapcsolatot, te is azonnal megnyugszol, mert rájössz, hogy nem ők keresnek! Nem egyszerűbb azonnal a végére járni? És tisztázni a dolgokat? És ők is tudjanak róla, hogy valakik a nevükben számlákat küldözgetnek!
Átverés.
Ha 1000-ből egy balek beveszi, ők már akkor is jól jártak.
Szerencsére te nem estél bele a csapdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!