Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit vegyek? LGKP502 vagy...

Mit vegyek? LGKP502 vagy Samsung S5230? meik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Mit vegyek? LGKP502 vagy Samsung S5230?

meik éri meg jobban?

sokan mondják h az LG hamarabb kopik de a samsunghoz nincs olyan ceruza és nem lehet vele rajzolni..

2010. jún. 16. 13:25
 1/9 anonim válasza:
Samsung
2010. jún. 16. 13:31
 2/9 anonim válasza:

Mind a 2 egy nagy divatsz.r

És egyik sem éri meg az árát. Nem tudom hány panaszt hallottam róluk...

2010. jún. 16. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Samsung jobb :)

LG alapból nem egy jó márka [bár azt mondják javult a régi minőséghez képest], ceruzát a Samsunghoz vehetsz külön, de jobb ujjal használni, rajzpadot pedig tölthetsz rá netről.

Meg szerintem a Samsung szebb =)

2010. jún. 16. 15:11
 4/9 anonim válasza:
Hát nekem ez a tipusú lg-m van, de legszívesebben falhoz vágnám, akkora szar!
2010. jún. 16. 17:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat!
2010. jún. 16. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:

LG kp502-őm van. Megvagyok vele elégedve, bár télleg divat telefon :D

Ha teheted vegyél Wi-fis telót.

2010. jún. 17. 15:22
 7/9 anonim válasza:

Nemsoká veszek LG kp502-t. Hiába mondják a Samsung tulajdonosok hogy rossz, nagyon jó kis teló, feketébe nagyon jól néz ki, nem lassú, könnyen kezelhető, és a kamerája se rossz.

Egy barátnőmnek 1 éve olyanja van, ejtette már le betonra meg mindenhova, és még mindig nincs semmi baja. =)

2010. jún. 18. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megtod venni. még garisan! :) szal sztem vedd fel vele a kapcsolatot, ha tehetném én is ezt venném meg.

2010. jún. 18. 14:44
 9/9 anonim válasza:
Nekem Lg van. Igaz most szervizbe van mer hamar lemerült.Am sztem jó telo lenne, Azon kivül nekem semmi bajom nincs vele!!!!És szerintem a Samsung se különb!!
2010. jún. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!