Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki visszahívós sms-eket...

Valaki visszahívós sms-eket küldözget és ha felhívom nem szól bele. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már próbáltam hogy nem foglakozok vele de akkor is 2 napig folyamatosan csinálja.(A számot kiirja)
2010. jún. 16. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Bemész rendőrségre hogy zaklat valaki erről a telószámról(ha rejtve van akkor is ki tudják nyomozni)És intézkednek szépen.
2010. jún. 16. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
A rendőrség nem foglalkozik ilyen hülyeséggel első... Tiltasd a számot, ennyi.
2010. jún. 16. 12:29
 3/8 anonim válasza:
100%

a jó oldala az,hogy az ő pénze fogy vele ha nem szól bele....:)

ha a számot kiirja akkor énis szivatnám valahogy....mondjuk rejtettről felhivom és ha beleszól meg minden azmmár jóó..xD vagy beadnák valami mesét....

mind1 de valahogy visszaszivatnám....engem szórakoztat az ilyen...xD

2010. jún. 16. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Írd be a számát, megoldjuk.
2010. jún. 16. 13:01
 5/8 anonim válasza:
Jó a hármas válaszoló, első válasza + vagy én írnék neki egy sms-t hogy a száma alapján lenyomoztatom a rendőrséggel. Szóval közölje már, hogy ki és mi és mit akar és miért csinálja?
2010. jún. 16. 13:05
 6/8 anonim válasza:

szerintem is az a legjobb megoldás...

Tedd ki ide a számát, hidd el utána nem fog többet zaklatni.

2010. jún. 16. 13:05
 7/8 anonim válasza:

Tévedésben vagytok srácok...

A visszahívos sms ingyen van, tehát nem fogy egy forintja sem. A kérdező azt írta, ha Ő visszahívja akkor nem szól bele, azaz szerencsétlen gyereknek fogy a pénze akkor nem annak aki szórakozik.

Amúgy én a helyedben szimplán nem foglalkoznék a dologgal, egyszer majd megunja, ha meg nem tiltasd le és kész.

2010. jún. 16. 13:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat!
2010. jún. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!