Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok...

Milyen telefont ajánlotok 150k és 230k között?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy jó telefonra beruházni aminek lehetőleg nagy tárhelye van és sokáig bírja
2018. jún. 7. 21:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, én gondoltam, hogy felső kategóriást szeretnél. Elvileg a xiaomi telefonok se rosszak, de én se mernék ilyet venni, mivel nem ismerem.

Az iphoneok tényleg túl vannak árazva, de ha megtapasztalod milyen is a használata, rájössz, hogy teljesen más mint egy androidos készülék, sőt nekem jobban tetszik. Annyi baj van velük, hogy ha valakinek kell a nyitottság a rendszerben, ezek nem azok. Sok évig bírják, szerintem nagyon szép képeket is csinálnak, az aksi idejük is jó, de ha egész nap nyomkodod nap végén tölteni kell.

Ha viszont nem szeretnél újítani androidról, akkor tényleg jó a samsung és a huawei is, ezeket én megbízhatóbbaknak találom, mint más márkákat, csak ha rendelnéd nagyon figyelj a garanciára, mert nem minden boltnál hivatalos gyárit adnak.

Vannak még az LG-k meg Sony telefonok, de engem egyik sem fogott meg. A családban használ az egyik rokon alsóbb kategóriás LG-t, ritka rossz képeket csinál plusz a képernyője is nagyon rossz (nem mindegy milyen szögből nézed mert sötétedik mint a gépeknél). Sonyk se igazán tetszenek, szintén családtag használt ilyen típust, belassult 1év után, ami szerintem nem normális dolog, pedig ez már középkategóriás volt.

Én ha androidos telefont vásárolnék kipróbálnám a huaweiket, elég sokaktól hallottam már, hogy jó telefonok, kíváncsi lennék, hogy mit tudnak. Aksi felől is jókat hallottam róluk, teljesítményben is, a kamerájuk is elég jó, szerintem megérné. Rád van bízva a döntés, hogy melyik tetszik jobban külsőre, tudásban, aksi időben, stb. Árukeresőn esetleg össze tudod őket hasonlítani, és meglátod miben különböznek.

2018. jún. 8. 22:04
 12/13 A kérdező kommentje:
turbadoo.hu-n néztem huawei és samu telefonokat mind 2 telefonokat dicsérik az s8 és p10-től
2018. jún. 8. 22:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Turbado.hu-n*
2018. jún. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!