Vihetek iphone 8 plus-t a niagara vizeseshez?
Figyelt kérdés
Nyaron megyunk kanadaba, azon belul a deli reszre. El megyunk majd a Niagara vizeseshez es meg valoszinlueg atmegyunk kocsival New Yorkba is. Most van 2 eve, hogy egy iphone 6s-t hasznalok, es gondolkodtam, hogy lassan levaltom egy 8plus-ra, nem akartam meg mostanaban, de igy hogy ilyen jo helyre megyunk, a portre foto, nagyonb meret, jobb akksi, es a VIZALLOSAG miatt gondoltam, megveszem most. Elvileg kicserelik ha tonkremegy a viztol, de szerintetek merjem kockaztatni? Niagara vizesesnel? Lehet hogy ilyen hajoval at is fogunk menni alatta, ahop 21 000 liter esik rad, egy mp alatt, azt hoszem, es hat... nem tudom! Xd szerintetek???2018. jún. 7. 10:02
11/14 anonim 

válasza:

és az új XS? aranyba , az sem tetszik? 🤔
12/14 A kérdező kommentje:
Már meg van a 8 plus és teljesen megfelel! 😌 miben jobb az xs ? Még nem is hallottam róla! :D
2018. szept. 25. 23:22
14/14 Wadmalac 

válasza:

Egy felturbózott Iphone X, felturbózott áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!