IPhonosok! A felhőből (iCloud) hogyan tudok eltávolítani egy alkalmazást?
Figyelt kérdés
Nem frissíti az instagrammot a telefonom és ha letörlöm akkor csak a felhőből tudom leszedni. Ezt hogyan lehet megcsinalni? A problémám: vannak ugye a szavazások meg különböző dolgok a mystoryban és nekem nem adja ki őket. Szoftver frissítés megvolt, töröltem az alkalmazást, ki-be kapcsoltam a telefont de semmi sem segít! Mi lehet ennek a megoldása?2018. jún. 5. 18:01
1/2 anonim válasza:
Az a probléma, hogy AppStoreban egy kis felhő jelenik meg az app mellett, amikor letöltenéd? Az mindig app esetében ilyen, de attól még teljesen frissel töltöd le az appot. Esetleg törlés előtt nézd meg a beállításokban, az instagramon belül, hogy egyéb dolgot tudsz-e még onnan törölni, de nem hiszem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. jún. 6. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!