Iphone 8 plus. Eddig csak androidos telefonom volt. Sokat nezek online filmeket és töltök le torrent oldalakról és akár feliratot is telefonra. Ez iphonnal megoldható?
Megoldható. Leírom, az én történetem;
Én eddig Androidos voltam, több éven át. Meguntam. A legelső Androidos okostelefonom egy Sony Ericcson X8-as készülék volt, igaz, bírta 2 évig, de a végére olyan szinten lassú volt, hogy a tárcsázó megnyitásán gondolkozott.
Aztán kaptam, egy Samsung Galaxy J1 -es okostelefont. Na, az amilyen rossz volt, 1 év alatt teljesen tönkrement. Annyira lassú lett a végére, a fagyásokról nem beszélve...
Aztán, nevezetesen kaptam egy Samsung Galaxy S Advance készüléket. Az még akkor is lefagyott, mikor be szerettem volna kapcsolni a wifit. Fél évet bírtam ki vele, majd eladtam.
Aztán jött egy Huawei P8 Lite készülék. 1 évig bírta. Majd teljesen megadta magát. Tönkrement benne a wifi. Típushiba a P8-nál. Volt, hogy 3 napokra befagyott.
Na, majd itt jött, egy Samsung Galaxy A5 2017.
Eleinte ezzel sem volt semmi gond, gyors volt, nem fagyott le, 7 hónapig. A 7 hónapban szoftverhibával beadta a kulcsot. Megcsinálták, azóta lefagy, belassult.
Aztán jött, egy Sony Xperia Z1 Compact. Ezt a telefont szerettem, nem volt lassú, nem fagyott le.
2 ok, amiért lecseréltem, a gyors merülése, és a kamerája.
Aztán kaptam egy Sony Xperia Z3 Compact készüléket, mai napig megvan. Nagyon szeretem. Azt gyűlölöm benne, hogy majd le égeti a kezem, annyira melegszik.
Meguntam. Több év Androidozás után, elegem lett, hogy nem volt olyan telefonom, ami többet bír, mint 2 év...
1 hónapja kaptam, egy Apple Iphone 4S-t. Erről a telefonról, tömören/röviden ennyit. Tökéletes, álmaim telefonja. Akár mit teszek vele, gyors, nem lassul le, nem fagy le, "pörög-forog" teszi a dolgát. Az akksija elmegy 1 napig. Gyönyörű képeket készít. 1 óra alatt feltölt. Nagyon szépen kidolgozott.
Tanulság, az egészből? Androidot soha többet! 2 év után, vagy melegszik/ vagy lelassul/ vagy fagyni fog/ vagy szoftverhiba/ vagy teljesen meghal a telefon.
#1 te ezt mindenhova bemásolod?
Amúgy az iphone nagyon zárt rendszerű, én filmet tudtam rá rakni (vlc-t letöltve) gépről (itunesszal). Netről közvetlen a telefonra még nem próbáltam, de nem hiszem hogy lehet, csak ha átmásolod a gépről. A feliratot nem tudom, hogy rá lehet e rakni, nem biztos, mert nincsenek ‘külön mappák’ amibe csak be tudnád másolni.
Nekem van egy Samsung Galaxy Pocket Neo S5310 telefon. Az a baj vele hogy kicsit lassú be fagy néha, de facebook lite-ra tökéletes meg zene hallgatásra, de neten böngészni vele már lassú.
Van egy Deegoo x5-s telom. Ritkán le kapcsolódik a wifiről, be lassul, újra indul, vibrál a kép feketén közbe lefagy, nem reagál semmire csak pár mp után, (ritkán reklámok nyílnak meg). Gyári beállításokra vissza állítom, minden hiba el tűnik egy darabig.
Szerintetek miért csinálja ezt ritkán a Deegoo x5 telom?
Azt ne mondjátok hogy olcsó meg ilyen sza..r, inkább mondjátok el hosszan a véleményeteket.
És kb mikkor kell lecserélnem a Deegoo x5 telot?
Újra visszaállítóm minden hiba eltűnik. Szerintetek meddig segít még rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!