Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket éri meg jobban?...

Melyiket éri meg jobban? IPhone 6s vagy 7?

Figyelt kérdés

Egy 4S-t használok, de ez már tényleg elég elavult telefon minden tekintetben. Nem vagyok egy nagy telefonguru, csak az alap funkciókat használom. Vagyis nekem nem fontos, hogy új telefonom legyen, bőven megteszi egy régebbi konstrukció is. A 6S olcsóbb mint egy 7-es, így a pénzt, amivel a 7-es többe kerül költhetném másra is, viszont pár évig szeretném megint biztosra tudni magam ebből a szempontból.

Melyiket vegyem meg?

2018. jún. 1. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10 az első mondatot valakitől idézte.

#9 Amúgy egy iphone sem hullik szét, nem tudom miről beszélünk:’) olyan meg minek vesz ilyen drága telefont aki leejti egy nap 20x? Nem dobálásra való. Nekem 2év alatt 1x esett max le a telefonom, nem vagyok olyan béna hogy leejtsem minden ötödik percben.

2018. jún. 2. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:

#1 és #4. vagyok ...

0%-os értékelés?😅

Direkt odaírtam,hogy "szerintem".

Az oldalon jogom van a véleménynyilvánításra ,egyébként semmi rosszat nem írtam,nem fikáztam semmit,szimplán rákérdeztem,hogy az alap funkciókra minek kell minimum 130.000es telefon és miért fontos ,hogy iphone legyen.

Ha ezzel valaki lelkivilágát megsértem akkor csak sajnálni tudom őket.

2018. jún. 2. 13:59
 13/18 anonim válasza:
62%
#1, #4 és #12 totál igazad van! :-)
2018. jún. 2. 14:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Persze, hogy jogod van, meg is tetted az első kommentben, leírtad a véleményed. Azonban én írtam, hogy nem kell honor meg Huawei csak iPhone, én is arra költök +100K forintot amire akarok.

Viszont te tovább fokoztad a nem egyet értésed, valószínűleg ez nem tetszett a többi hozzászólónak. :D

Mindenkinek zöld kezet nyomtam, szóval nem tőlem van a 0% :)

2018. jún. 2. 14:35
 15/18 anonim ***** válasza:

En voltam az 1.valaszolo,elotte biztos nem irtad le,hogy Huawei es Honor nem kell.

Utana is (rád hivatkozva) annyit kerdeztem,hogy az alap funkciokhoz minek kell a márka.

Ha zöldet adtal volna 0%-nal tobb lenne.:)

2018. jún. 2. 14:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Azt hittem abból, hogy leírtam a két iPhone variánst már kiderül, hogy csakis ebben a kettőben gondolkodom, sehova nem írtam, hogy vagy esetleg ki mit ajánlana.

Lényegtelen, szerintem a 6S-t fogom megvenni.

Frissítsd akkor az oldalt vagy nem tudom, de én tényleg megnyomtam a zöldet, hiába neked 0% van.

2018. jún. 2. 15:18
 17/18 anonim ***** válasza:
A 7-es jelenleg a legjobb ár-érték arányú iPhone.
2018. jún. 3. 06:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, a kettő közül idén már inkább a 7-est érdemes megvenni.

Bár nekem csak “mezei” 6-om van, amit 3 éve vettem, de most már erősen gondolkozom a váltáson, mert azóta már nagyon eltelt az idő.

Mivel már kijött a 8 és a X is, nem hiszem, hogy olyan hatalmas különbség lenne két viszonylag régi modell között.

Nem mellesleg használtan is lehet venni csak pár alkalommal, vagy egyszer használt hibátlan állapotú iPhone-t.

2018. jún. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!