Androidra lehet olyan internet parancsikont csinálni mint a Windowsban?
Persze, mivel az Android OS-nek semmi köze a Windows-hoz.
Bár nem derült ki, hogy mit értesz "internet parancsikon" alatt, de gyanítom, hogy egy olyan parancsikont szeretnél, ami 1 kattintásra megnyit egy előre meghatározott oldalt.
Ha erre gondolsz, akkor ezt megteheted úgy, hogy a telefonodon Chromeban/Firefoxban (vagy bármi jó böngészőben) megnyitod az oldalt -> 3 pötty -> "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz" vagy "Add to Home Screen".
Minden böngészőben van ilyen lehetőség, amit valaha használtam. Pusztán ezért nem szükséges plusz alkalmazást használni.
Milyen böngészőt használsz telefonon?
Gyanítom olyan "parancsikon" kellene a kérdezőnek, ami miután rákoppintott, a készülék megkérdezi, melyk böngésző nyissa meg a lapot.
Nekem is ilyen kellene, de ha egy böngészőből hozzáadok egy lapot a kezdőképernyőhöz, az automatikusan azzal a böngészővel nyílik meg, amivel az ikont hozzáadtam...
sajnos nem tudtam idöben írni úgy oldottam meg a chrome ban csináltam egy külön mobil könyvjelző mappát
Köszönöm az ötleteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!