Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 0 Ft. Az egyenlegemen. Hogy...

0 Ft. Az egyenlegemen. Hogy lehet ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

T-mobile

még volt rajt 3000 Ft.

nem kaptam sms-t,vagy telefonhívást, hogy lejárna a kártya.

Mégis mitől, vagy mi az oka? mit tehetnék?

2010. jún. 15. 17:23
 1/4 anonim válasza:
Lehet hogy rokonod/ismerősöd lebeszélte azt a 3 rugót és az értesítéseket kitörölte. Vagy a T-Mobile elcs*szett vmit.
2010. jún. 15. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem más beszélte le. :-)
2010. jún. 15. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egyszer véletlenül bekapcsoltam a wapot, és az leszívta a frissen feltöltött kártyám. De az én hülyeségem volt, és kaptam is róla sms-t, csak mire megjöttek (2 db ugye a 600 ft-os és a 300 ft-os határ átlépéséről), addigra lenullázódott.

Ez így nem normáslis, hogy így nyoma veszett a pénzednek, ha bemész a t-mobile-hoz, ott vajon nem tudják megmondani, hogy milyen szolgáltatásokat vettél igénybe a kártyáddal? Kiderülhet, hogy valaki mégis hozzányúlt, vagy hogy ők hibáztak, neadjisten levontak, de jogod van tudni. Számlás előfizetésnél van ilyen, hogy utánakérdezhetsz, szerintem kártyás feltöltéseseknél is meg tudják mondani.

2010. jún. 15. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is eltünt 3000 de lehet azért mert a weboldal ment de még a lakásba wifin kapcsoltam be és kocsiba vettem észre fél ora után hogy afaszom ez megy ...
2010. jún. 15. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!