Katherine02 kérdése:
Nem tölt rendesen a telefon. Ötletek mit tegyek? Mitől tölt majd újra jól?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Nokia 3 -as telefonom van és mostanában nem tölt fel rendesen. Minden este elalvás előtt töltőre rakom és eddig mindig 100%on volt reggelre. Viszont ma reggel csak 65%on volt, utána még töltőn hagytam vagy 2-3 órát és csak 69%ig töltött feljebb. Próbáltam másik kettő töltővel. És próbáltam más más konnektorban. Mutassa hogy tölti viszont százalékban egyáltalán nem megy feljebb talán csak egykét százalékot. Nem tudom mit tegyek vagy mitől lehet?! Tudtok segíteni esetleg? Muszáj szervízbe vinnem?!2018. máj. 29. 12:42
1/1 anonim válasza:
Engedd a telefont teljesen lemerülni ameddig az android le nem lövi. Ebben az állapotban még marad egy kis kakaó benne mivel smart batteryje van.
Rakd a gyári töltőre amit hozzá kaptál majd nyomj Recovery Mode-ot. Ezt úgy tudod ha egyszerre nyomod 30 másodpercig a hangerő fel és a bekapcs gombot.
Vedd le a töltőről. Aztán wipe cache partition. Ezután várnod kell ameddig a telefon le nem áll magától ez lehet 2-3 óra is. Ezután lesz az aksi koppra ürítve.
Csatlakoztasd újra a töltőt. Várd meg ameddig újra feltölt (3-4 óra) ne kapcsold be ezalatt.
Aztán mikor újra bekapcsolod a telefont full töltött lesz és rendesen elindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!