Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE W995 vagy C905? Melyik eri...

SE W995 vagy C905? Melyik eri meg jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnem lecserelni a meglevo telefonomat es nem tudok donteni a cimben emlitett 2 telefon kozott.

Nekem fontos lenne a fenykepezes es a zenei funkcio is. Ahogy neztem ezen a 2 teren van egy kis eltolodas a 2 telefon kozott. Mindketto masban erosebb egy picivel. De arra lennek kivancsi, hogy szemelyes velemeny, tapasztalat alapjan melyiket ajanlanatok?

Koszi!

2010. jún. 15. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

a helyedbe már inkább egy nokia n97 vagy 97minit vennék használtan vagy nokia x6 se rossz!

sokkal jobban jársz a nokia n97 el érintö képenyös 5mp kamera 32gb memoria qwety bilenytyűzet.

a n97:

[link]

az n97mini:

[link]

2010. jún. 15. 15:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy Nokia 5800-am van. Par honapja vettem, de nem tudtam megszokni a touchos jelleget es a hardveres billentyuzet hianyat. Emiatt is szeretnek egy "hagyomanyos" felepitesu telefont, ami tudja a nekem fontos dolgokat (zene, fenykep, wifi) es gyors is. Az elottelevo telefonom egy SE K750i volt es nagyon meg voltam vele elegedve. Emiatt is szeretnek visszaterni a sonyhoz...
2010. jún. 15. 17:13
 3/5 anonim válasza:

Én 1hete vettem W995-öt.Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. :)

Gyönyörű képeket csinál, a 8.1 megapixelével.Mielőtt megvettem sokat olvastam róla itt az oldalon,hogy sz*r képeket csinál,de szerintem pedig gyönyörűt!A zenéje,az meg háát..csodálatos..

A másikról nem tudok nyilatkozni,de én ezt választanám. :)

Ha van még kérdésed,szívesen válaszolok! :)

2010. jún. 15. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia olvastam akérdésed.Azt szeretném kérdezni, hogy megvan-e még az 5800, pont egy ilyet akarok venni?Mennyi idős?Karcos?Mennyiért adnád el?És nem lenne jó csere, mert nekem van egy újszerű Sony Ericsson W710i.Semmi baja, csak megláttam ezt a Nokiát és beleszerettem.úgyhogy nekem csere is menne.
2010. jún. 15. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Szivesen eladnam a telefont, mert eppen arulom. De kulfoldon elek es emiatt gondolom nehezkesen tudnank megoldani...
2010. jún. 16. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!