Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit ér most egy Samsung...

Mennyit ér most egy Samsung Galaxy Spica?

Figyelt kérdés
még ballagásomra kaptam és kb 1 hónapos,semmi baja nincs csak én nem szeretem a samsung-ot és nekem felesleges az a sok izé ami benne van,de ami nekem kéne az nincs,ezért szeretnék megválni tőlle,kérlek normális válaszokat adjatok!
2010. jún. 15. 14:53
 1/2 anonim ***** válasza:
nézz körül. újonnan 57.000-ért lehet venni. ha 1 hónapos fóliás semmi karc nincs rajta akkor szerintem annyiért el tudod adni, aztán lehet hogy nem. mi az ami nincs benne és kell neked? abban szinte minden van
2010. jún. 15. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:
alapból nem szeretem a samsungot nagyon nem,de ugye ajándék volt és az illetők ezt nem tudták és nem vok hü.lye pi.csa meg semmi,de nekem egy normál telo kellene,pl a "blutusz" nem jó a fényképezője sem oké nekem...állandóan lehalkul és nem hallom ha hivnak és én nem vok otthon az ilyen letöltögetős izékbe amivel lehet ezt azt rátenni meg pl egy ro.hadt naptár sincs benne v vmi jegyzet ...ilyenek
2010. jún. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!