Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7 szoftverfrissites, után?

IPhone 7 szoftverfrissites, után?

Figyelt kérdés
Csináltam eg my szoftverfrissitest 11.3.1-s frissítésre. De közben néztem a sorozatbaráton egy sorozatot,amikor utána vissza mentén az oldalra azt írta ki Slim application error. Ez mit jelent , vagy lehet nem is a frissítés miatt van?
2018. máj. 28. 01:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Egy*
2018. máj. 28. 01:18
 2/7 Megmondó Kapitány ! ***** válasza:
Ha ujrainditod mi lesz? Még mindig error?
2018. máj. 28. 03:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, de csak akkor adja be, amikor be akarok lépni, ha csak keresgélek az oldalon , akkor nem írja ki.
2018. máj. 28. 06:02
 4/7 A kérdező kommentje:
A Slim Application error alatt ez van írva! A website error has occurred. Sorry for the temporary inconvenience. Mit jelen ez így?
2018. máj. 28. 06:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a frissítés miatt van, én más filmes oldalakon szoktam így járni, az internet miatt volt, aztán egyszer csak megjavult. Amúgy sajnálom hogy a sorozatbarátra csak meghívással lehet regizni, mert régen rengeteg sorozatot néztem rajta én is. Esetleg próbáld megnyitni más oldalon is, hogy mi a helyzet.
2018. máj. 28. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy valami webhelyhiba történt, nem tudta betölteni a böngésző az oldalt. Ha több ablakban megnyitod se sikerül belépni?
2018. máj. 28. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Valahogy magától megoldott, köszönöm azért!
2018. máj. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!