Mit csináljak még vele?
2017 augusztusában kaptam egy Samsung Galaxy j5 2016-os telefont. Decemberben kezdődtek a problémák, azaz gyakran lefagyott, nem működött a billentyűzet és az első kamerámmal készített képeken 1 mm nagyságú pontok jelentek meg. Január végén ment a szervízbe, ahol a kamerát megcsinálták, arra pedig, hogy lefagy az volt a válasz, hogy összeakadnak az alkalmazások. Kemény 3 alkalmazás volt rá letöltve: Wattpad, Instagram és Messenger. Csináltak szoftver frissítést is.
Na akkor március elejéig majdnem rendben is volt minden, de aztán kezdődött előrről a billentyűzetes dolog. Majd forrósodni kezdett a telefon is és egyre többször akadozik, fagy le. Szintén ugyan az a 3 alkalmazás van rá letöltve. De azon csodálkozom, hogy miután visszakaptam egyből letöltöttem őket és akkor nem volt probléma.
Most nagyrészt ugyanazokkal a hibákkal tudnám megint beadni a szervízbe, kivéve a kamerát, mert az jó.
Szerintetek megéri egyáltalán beadni a szervízbe??
Van egy olyan érzésem, hogy ha beadom megint én leszek a hülye...
16/L

szerintem simán becserélik egy másikra,főleg ha az drágább.megnéztem a voda készüléklistáját,az alapján semmit nehéz ajánlani.a p20 lite jó lenne de az többe kerül.j5 2017-et nyilván nem akarsz :)
van még lg q6,de 70-ért viccnek is rossz.
a p9 lite 2017 nem rossz,én ezt választanám.
J5 2017 már kivan zárva :D
Ha netán úgy adódik, hogy cserés lenne, akkor gondolkozom a huawei és az lg-n amit írtál és talán szóba jöhetne még a samsung galaxy a6+. Csak egyenlőre tartsak ott, hogy beadom a szervízbe:D

1, A Sony-k a legrosszabb telefonok. Keveset adnak el, mégis tele van velük a szerviz. Ezt tanácsolni amatőrség.
2, A J5 2016 egy klassz telefon. Ott a MA fórum, olvasgass bele, senkinek nincs gondja vele. Nekem sem volt.
3, mindenképp vidd szervizbe. 3-4 alkalom után kérj cserét. Mivel most jön a harmadik, kezd el kérni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!