Miért nem működik a mobilnet, ha a mytelenor alkalmazás azt jelzi hogy van elérhető adatkeretem?
Figyelt kérdés
feltöltő kártyás telefonra feltöltöttem az egyenleget ami után jár egy bizonyos adatkeret, ám ha bekapcsolom a mobiladatot nem történik semmi. nem tudom használni. Bosszantó, mert régebben működött, az utóbbi időben meg nem. nem tudom mi a baj. Tudtok segíteni?2018. máj. 26. 20:01
1/6 anonim válasza:
2 idióta kérdés, de csak mert troll vagyok:
- beállítottad az adatkapcsolatot?
- vanegyáltalán ott net?
2/6 A kérdező kommentje:
ezen jót nevettem :)
igen, és igen :D
2018. máj. 27. 18:31
3/6 anonim válasza:
Fogadok már megy és csak esett az eső!
5/6 A kérdező kommentje:
remélem tényleg csak az eső miatt :D
igen, megpróbálom megint!
2018. máj. 27. 21:50
6/6 anonim válasza:
Kapcsold ki majd be utánna nézd meg h jó e (valószínű)...
Ha nem csinál megint semmit nézd meg az adat használatodat h nem zabálta fel vmi.
Az eső nem akadályozza a netet egyáltalán még a térerőt se... Bebaszna jönne egy zápor oszt nemtok hívni senkit xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!