Huawei P10, P20 vagy iPhone SE esetleg 6S?
Mobilt szeretnek valtani, eddig fokent Samsungokhoz volt sajnos szerencsem. Alapvetoen nyilvan en is szeretnek egy szuper mobilt de kicsit soknak talalom a P20at arban, inkabb 100 000 Ft kornyeken szeretnek jo mobilt.
Egyszeru felhasznalo vagyok, az igenyem nagyjabol annyi, hogy szep fotokat tudjak csinalni, jo legyen a mobil kameraja es messengerezzek. Elony ha tobb, mint 3 app fer el rajta, nem fagy le minden hulyesegtol es nem kell napi 3x tolteni. Ilyen ugenyekkel melyik mobilt erdemes vennem?
Elore is koszonom a segitseget!
Lg g6(350€)vagy huawei honor 10 (nem v10,405€). A huawei a heten jelent meg. Az eleg jonak tunik minden szempontbol.
Elegge elszaltak az arak az iPhone miatt. Nem eri meg szerintem 1000eut kiadni egy 1-1,5evig hasznalo eszkozert. Nezz tesztet a YouTuben meg nezd meg mit irnak az atlag felhasznalok a keszulekrol.
Szia!
Koszi a valaszt, meg is neztem a mobilt de nincs a szolgaltatomnal, en pedig most valtottam tarifat igy mindenkepp ott vasarolnek keszuleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!