Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit érhet ez a telefon?

Mennyit érhet ez a telefon?

Figyelt kérdés

Van egy 4 év körüli fehér Samsung Galaxy S5-öm (16 GB-os).

Teljesen működőképes, viszont a képernyője betört és szerintem nem csak a felső üvegréteg sérült meg, hanem maga a képernyő is.

Szerintetek mennyit érhet? Megéri eladni? Esetleg csináltassam meg először és utána adjam el?

Egyszer már bevittem egy használt mobilkereskedésbe, de ott azt mondták 5000-nél nem tudnak többet adni érte. Érdemes netes oldalakon 5000-nél többért hírdetnem?

Válaszokat előre is köszönöm!

2018. máj. 24. 21:54
 1/3 anonim válasza:
Manapság senki se vesz ilyet, sőt még a tárhelye is kicsi. Mindenki a legújabbat legszebbet akarja, és ráadásul be is van törve. Én azt mondom hogy maximum (és ez is sok lenne) 7000-8000 között. De az öt reális lenne.
2018. máj. 24. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem örülhetsz annak az ötösnek.

De hát hirdesd meg egy tízesért, azt meglátod viszik-e. Ha nem, akkor engedsz az árból.

2018. máj. 24. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért az öt ezer nagyon jó ár lett volna.

Vidd oda ahol ennyit érte adnak.

Régi telefon kicsi tárhellyel, jó állapotban se ér tizet.

2018. máj. 25. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!