Ma délután vettem egy telenor-os SIM kártyát, ami bele is lett helyezve a telefonomba, de még mindig nincs aktiválva. Mikor lesz aktív?
kb. fél 5 körül vehettem, azt mondta az eladó lány, hogy 10-15 perc, mire aktív lesz a kártya. Kevesebb, mint egy óra után átmentem a másik Telenorba, ott azt mondta azt a választ kaptam, hogy maximum 72 óra az aktiválás.
Most ez komoly? Ez elég gáz, ráadásul nekem minél hamarabb aktiválni kellene, mert sürgős. Vissza lehet kérni ezért a pénzt? Inkább vennék egy T-mobie-os kártyát akkor...
Ezt az ügyfélszolgálat tudja megmondani.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ott azt mondták, hogy nem fogja kitölteni a 72 órát.
Amúgy nektek milyen tapasztalataitok vannak a SIM kártya aktiválással? Mennyi ideig tartott?
Mindenkinek más.
Neked akármennyi is lehet.
Vagy 72 óra, vagy kevesebb.
Nekem 2x volt ilyen, minden esetben kb. 15-30 perc múlva már aktív volt, de néha kapcsold ki/be a telefont, csak úgy aktiválódik, magától nem biztos.
Nekem egyszer volt, hogy 2 óra múlva még semmi, felhívtam őket és kiderült, hogy nem jó a kártya, ezért nem sikerült, visszamentem, kicserélték és kb. 15 perc múlva már jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!