Iphone-nel hogyan lehet WI-FI-vel internetezni s mi kell hozza?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 09:54
2/10 anonim válasza:
Csak egy titkosítatlan hozzáférési pont kell hozzá a közelben, és rá kell csatlakozni.
3/10 anonim válasza:
Lehetőleg ne WEP és ne WPA, WPA 2-esekre csatlakozz :)
Azok jelszavasak!
NYitott portost keress.
4/10 anonim válasza:
alapbol jelezz hogy ha wifi van a közelben és hogyha nincs jelszoval védve akkor azonnal felcsatlakozik.. szoval csak a telo kell és a Wifi!:D
5/10 anonim válasza:
Ezért nem kell semmit fizetni? Úgyértem pl adatfprgalmí díjat
6/10 A kérdező kommentje:
Utanna olvastam megtudtam hogy ha veszek egy wifi routert akkor nem kell keresni halozatot.Ha vennek egy routert akkor mit kellene tennem hogy mukodjon?Ha hozza csatlakoztatnam az internethez modemhez mukodne ?(ha hulyesegeket irok javitsatok ki mert ezekhez en nem ertek)
2010. jún. 15. 22:02
7/10 anonim válasza:
Ha van egy saját neted, akkor egy WiFis routert a modem után "kötve", lakáson belül netezhetsz az Iphonnal...
8/10 anonim válasza:
Ezért nem kell semmit fizetni? Úgyértem pl adatfprgalmí díjat? Mármint ha pl suliban használom a WIFI-t
10/10 A kérdező kommentje:
kosz mindent
2010. jún. 18. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!