Tudtok olyan alkalmazást ami megmondja milyen 🎨szín van a képen? Többi lent
Azt eszrevetted ,hogy ebben a "beszelgetesben" csak te jarsz "rosszul"... A te valaszaidat ertekelik le,neked lesz rosszabb ertekelesed :) es az egesz abbol indult,hogy belekotottel a smileymba (szemelyeskedtel).
Osszegezve :
Szabalyt szegve belemkotottel ,amivel elerted ,hogy romoljon az aranyod:) nagyszeru.
Egyszerűen egyetértettem az első hozzászólóval hogy gusztustalan dolog az "emojizás". Ennyi történt.
Pontosan ugyanezt gondolom ebben a pillanatban is.
Ebben semmi személyes nem volt. Az írásod kritikája volt benne nem a személyedé. A szabályok ellen nem vétettem, mert azok lehetővé teszik az ilyen fajta vélemény nyilvánítást.
Ezzel a lehetőséggel éltem és ezen a jövőben sem kívánok változtatni.
Az hogy neked ez nem tetszik, egyéni probléma, neked kell feldolgozni de nem így hogy engem támadsz és szavakat kiemelve a szövegből kötsz bele még a betűkbe is, majd engem vádolsz azzal hogy kötözkdök :)
A pontozást nem is figyeltem. Érdektelen a számomra.
(amíg így működik addig nincs semmi értelme)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!