Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudtok olyan alkalmazást ami...

Tudtok olyan alkalmazást ami megmondja milyen 🎨szín van a képen? Többi lent

Figyelt kérdés
Gondolok arra ,hogy kijelölök egy pontot és az alkalmazás kiirja a szín (árnyalat) nevét.

2018. máj. 21. 18:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Értem. Hátha ez szórakoztat akkor komoly gondjaid lehetnek .
2018. máj. 23. 20:40
 22/29 Szirty ***** válasza:
50%
Na ez személyeskedés! :)
2018. máj. 23. 22:02
 23/29 A kérdező kommentje:
Ígyvan:)
2018. máj. 23. 22:05
 24/29 Szirty ***** válasza:
50%
No és a szabályok? :)
2018. máj. 23. 22:19
 25/29 A kérdező kommentje:

Azt eszrevetted ,hogy ebben a "beszelgetesben" csak te jarsz "rosszul"... A te valaszaidat ertekelik le,neked lesz rosszabb ertekelesed :) es az egesz abbol indult,hogy belekotottel a smileymba (szemelyeskedtel).

Osszegezve :

Szabalyt szegve belemkotottel ,amivel elerted ,hogy romoljon az aranyod:) nagyszeru.

2018. máj. 23. 22:26
 26/29 anonim ***** válasza:
49%
Alkalmazást nem tudok, pláne telefonra, de ha azt a képet "áthúzod" egy akármilyen rajzolóprogramba, annak kell legyen olyan eszköze, amit fölé húzva az adott résznek kiírja a színösszetételt, ahogy akarod: CMYK, RGB, vagy akár ilyen francos francia neveket mint pl. Chartreuse.
2018. máj. 23. 23:02
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszi ,már találtam "Color Grab" néven.
2018. máj. 23. 23:10
 28/29 Szirty ***** válasza:

Egyszerűen egyetértettem az első hozzászólóval hogy gusztustalan dolog az "emojizás". Ennyi történt.

Pontosan ugyanezt gondolom ebben a pillanatban is.

Ebben semmi személyes nem volt. Az írásod kritikája volt benne nem a személyedé. A szabályok ellen nem vétettem, mert azok lehetővé teszik az ilyen fajta vélemény nyilvánítást.

Ezzel a lehetőséggel éltem és ezen a jövőben sem kívánok változtatni.

Az hogy neked ez nem tetszik, egyéni probléma, neked kell feldolgozni de nem így hogy engem támadsz és szavakat kiemelve a szövegből kötsz bele még a betűkbe is, majd engem vádolsz azzal hogy kötözkdök :)

A pontozást nem is figyeltem. Érdektelen a számomra.

(amíg így működik addig nincs semmi értelme)

2018. máj. 24. 09:38
 29/29 A kérdező kommentje:
Oké 🙂
2018. máj. 24. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!