Huawei P10 Plus készülékemet egy hete vettem és nemtudom sehol sem megtalálni a telefonnak az IP Valaki esetleg?
Utolsó te jó ég..-.- milyen tudatlan vagy
Igen van IP címe sőt még MAC címe is.
Kedves Kérdező! Próbáld meg a Wi-Fi pontnál es ott a speciális elvileg ott van.
Vagy itt nézd meg a IP-det:
Az nem a hálózat IP-je.Mindig állandó ez is.
Csak tudom. Ezt tanulom.
Nagyon egyszerű:
Beállítások -> (a lista legalján:) A telefonról -> Állapot (Telefonszám, jel stb.) -> IP cím
Töltsd le a TCPIP nevű app-ot, és az ki fogja írni az IP címet és a Mac címet is.
Alkalmanként változhat az IP cím, mert a router a beállítástól függően osztja ki neki. A wifi megszakadásakor szokott megváltozni, vagyis ha ki-be kapcsolod a wifit, vagy eltávolodsz tőle annyira, hogy megszakad a kapcsolat. Beállítható a routeren, hogy mindig ugyanazt az IP-t kapja. De ezt csak az tudja megtenni, aki a router beállításaihoz hozzáfér.
Némelyik telefon MAC címe is változik, például a Mizu 500, Mizu 502. Nem tudom, hogy ez program hiba-e, vagy szándékosan írták így a programot a kínaiak. A telefon kikapcsolása-bekapcsolása során szokott új Mac címet kapni. Amíg le nem kapcsolod, ugyanaz marad. Ha ilyen a telefonod, akkor sajnos nem lehet a routeren beállítani, hogy mindig ugyanazt az IP-t kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!